[./page_4.html]
[./index.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Grote schoonmaak

Het komt veel voor dat door drukte, ziekte, achterstallig onderhoud geen tijd meer is ;dan kan Cleaning Service Haarlemmermeer voor u de oplossing zijn.
Ons team is hierop ingesteld en zij reinigen op een efficiënte wijze uw huis of pand zodat alles weer schoon en hygiënisch is.

Verhuizingsschoonmaak

Verhuizen kost veel geld en energie. Laat voor dat u de nieuwe woning of bedrijf betreedt het professioneel schoonmaken door ons team, Hetzelfde kan goed uitkomen voor het huis dat u achterlaat.

Verbouwingsschoonmaak

Het huis of bedrijf wordt na verbouwing en oplevering van de aannemer grondig schoongemaakt.
Na de schoonmaak kunt u dan het huis direct bewonen.
Let op: het verwijderen van cementsluier en vastzittend cement, lijmresten enz. kunnen in bepaalde gevallen zeer arbeidsintensief en tijdrovend zijn.

Voorjaar/Najaarsschoonmaak

Ondanks dat u het huis regelmatig schoonmaakt kan het zijn dat er diverse werkzaamheden blijven liggen o.a. aangekoekte etensresten in de oven, kalkaanslag in de badkamer,stof achter radiatoren en plinten enz.
Cleaning service haarlemmermeer maakt uw huis met professionele  en specialistische schoonmaak middelen uw woning weer helemaal schoon wordt en er weer een tijdje tegen kan.

Leegstandschoonmaak

Doordat het huis of kantoorpanden langdurig leeg kunnen komen te staan, ontstaat de kans dat er veel bacteriën ontstaan.Vooral de toiletten zijn een bron voor de bacteriën. Wij kunnen ervoor zorgen dat er gedurende de leegstand de toiletten doorgetrokken worden, schoonmaakwerkzaamheden worden verricht (ook belangrijk als er kijkers komen) .