[./page_7.html]
[./page_9.html]
[Web Creator] [LMSOFT]

 
A.S.H. Autopoetsbedrijf Autoservice Haarlemmermeer

Poetsen van het exterieur

Tijdens deze behandeling wordt de lak van de auto schoongemaakt en wordt geheel ontdaan van oude waslagen en oppervlaktekrassen.

Oude waslagen ontstaan iedere keer als u door de wasstraat rijdt met uw auto.

Deze waslagen vormen na verloop van tijd een matte/doffe waas op de lak van de auto. Bij Auto service Haarlemmermeer wordt de lak van uw auto gereinigd d.m.v. Nano techniek, zodat de oorspronkelijke kleur van uw auto weer zichtbaar is en uw auto er weer als nieuw uit ziet.


Nano techniek
De Nano lakverzegeling is een flinterdunne laag op basis van de Nano technologie die ervoor zorgt dat water en oliehoudende vloeistoffen van de lak af parelen. Het vereenvoudigt de reiniging van de lak, omdat vuil zich niet meer direct met de lak kan verbinden (dit geldt ook voor wasstraat strepen). Het is geschikt voor de lak van auto's, Boten en motorfietsen.

Wax guard

WaxGuard is een uniek lakverzegelingsproduct voor uw auto. Het geeft een zichtbaar hogere en diepere glans aan de lak van uw auto. Daarnaast beschermt WaxGuard uw auto extreem goed tegen vuil en weersinvloeden dankzij de duurzame beschermlaag.